Udsætter du ofte tandlægebesøg på baggrund af manglende lyst? Og fyldes din krop med stort ubehag ved tanken om at skulle lægge dig i tandlægestolen? Så er der meget der tyder på, at du er en af de tusindvis af danskere, som lider af tandlægeskræk.

Mange opfatter frygten for at gå til tandlægen som et tabu. Dette er ikke alene en stor hindring for at komme tandlægeskræk til livs, men også en uheldig opfattelse, da tandlægeskræk i bund og grund ofte blot har sin rod i en ubehagelig oplevelse hos tandlægen.

Hos Helsingør Tandcenter ønsker vi at slå et slag for at skabe åbenhed omkring tandlægeskræk og ikke mindst at hjælpe dig med at blive gladere for at gå til tandlægen.

Gør tandlægebesøg til en positiv oplevelse

Det bedste, du kan gøre for at slippe af med din tandlægeskræk, er at være ærlig over for din tandlæge. Det er imidlertid meget normalt, at du ikke har den store lyst til at være dette, men ikke desto mindre har denne overvindelse af dig selv afgørende betydning for, at du får vendt de negative tankemønstre, du har om at det gå til tandlæge, til nogle positive.

Derfor er det vigtigt, at du fortæller os, hvordan du har det med at gå til tandlægen – enten når du ringer og bestiller en tid, eller når du møder op til din til din aftalte tandlægetid.

Lattergas – en hjælpende hånd mod tandlægeskræk

Det, vi hos Helsingør Tandcenter aktivt gør for at hjælpe dig med at slippe af med din tandlægeskræk, er at tilbyde smertefri behandling. Dette mener vi, er den absolut bedste måde at bryde med den onde cirkel på, da frygten for smerter ofte er den helt store årsag til tandlægeskræk.

Smertefri behandling kan opnås ved brug af lattergas. Lattergas har nemlig den fordel, at det ved indånding gør dig ufølsom over for smerte. Dermed kan du slappe af, mens behandlingen står på, og vi kan udføre vores arbejde på bedste og for dig mest behagelige vis.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om dine muligheder for smertefri behandling med lattergas.