behandling2200x1000
behandling1000x1200

Tandlæge Hornbæk

På Helsingør Tandcenter tæt på Hornbæk får du en kompetent og erfaren tandlæge, som altid står klar til at rådgive og vejlede dig om den bedste tandpleje for dine tænder. Vi har arbejdet med faget i mange år og har den rette viden til at give dig en omsorgsfuld og behagelig behandling.

Hvis du søger en tandlæge i nærheden af Hornbæk er Helsingør Tandcenter et trygt valg. Vi tager os god tid til den enkelte af vores patienter, og hos os bliver du altid inddraget og velinformeret om dit behandlingsforløb. Du er meget velkommen til at kontakte os kontakte os for tidsbestilling eller for spørgsmål til vores behandlinger og klinik.


Vi hjælper dig af med din tandlægeskræk

Hos Helsingør Tandcenter tæt på Hornbæk får du en tandlæge, som er meget bevidst om at gøre dig tryg og veltilpas ved dit tandlægebesøg. Vi ved, at mange mennesker forbinder et tandlægebesøg med ubehag eller frygt, og det arbejder vi hver dag for at undgå, at vores patienter føler. Vi tager dig meget alvorligt, og vi sørger altid for at have en god dialog med vores patienter i et trygt rum, hvor man kan tale åbent. Jo bedre vi forstår dig og ved, hvordan du har det, jo bedre kan vi hjælpe dig og give dig så god en oplevelse med dit tandlægebesøg som muligt. Vi har en stor viden om og erfaring med at hjælpe patienter af med deres tandlægeskræk. Vi har stor forståelse for, hvordan du har det, og vi gør vores ypperste for at gøre dig rolig og tryg. Vi er samtidig meget opmærksomme på at give en omsorgsfuld behandling uden smerte.

Du er altid velkommen til ringe at kontakte os for en samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med at blive tryg ved at skulle til tandlæge.


Moderne klinik – Tandlægeklinik Helsingør

Hos Helsingør TandcenterHelsingør Tandcenter nær Hornbæk finder du en moderne og hyggelig tandklinik, som har moderne og professionelt udstyr. Vores klinik er lys og behagelig af være i, og hos os får du en afslappende og behagelig behandling, du kan være tryg ved. Vi ved, hvor vigtige de fysiske rammer også er for en god oplevelse, og derfor gør vi vores bedste for at skabe nogle behagelige omgivelser og ikke mindst en god atmosfære.


Kontakt Helsingør Tandcenter – Tandlæge nær Hornbæk

Helsingør Tandcenter ligger på Stengade 81, 3000 Helsingør, og der er gode muligheder for at komme hertil‎ med både bil og offentlig transport. Det er nemt at komme til Helsingør Tandcenter fra Hornbæk og andre nærliggende områder, og du er altid meget velkommen til at kigge ind forbi klinikken, hvis du er i nærheden.


Kort fra Hornbæk til vores Tandlægeklinik i Helsingør

Vores tandlægeklinik ligger blot 13km fra Hornbæk, det er kun en kort køretur på knapt 20 minutter.

Alle vores behandlinger

Bedøvelse
Behandling med beroligende medicin
Bidskinner
Blegning
Blottede tandhalse / retraktioner
Bro
Bruksisme
Caries
Forebyggende tandpleje
Implantat
Implantatunderstøttede proteser
Intern blegning
Kosmetisk behandling
Kroner
Operationer

Operativ fjernelse af tand og amotio
Paradentose
Plastfyldninger
Proteser

Revner i tænderne / infraktioner
Rodbehandling
Røntgen
Stifter og opbygninger
Syreskader
Tandbeskyttelse
Tandkødsbetændelse
Tandrensning
Tandudtrækning
Visdomstænder

Du kan også ringe til os på tlf. 49 21 36 36

Du kan også ringe til os
på tlf. 49 21 36 36

Helsingør Tandcenter

Stengade 81
3000 Helsingør
Tel: 49 21 36 36
Mail: info@htand.dk


Åbningstider

Mandag: 8.00 - 16.00
Tirsdag: 8.00 - 16.00
Onsdag: 8.00 - 16.00
Torsdag: 8.00 - 16.00
Fredag: 8.00 - 14.00 

Find os her

Følg os

Facebook
Google+
Helsingør Tandcenter har et gennemsnit på 5 ud af fem stjerner. Baseret på 16 anmeldelser på Google+

Følg os

Facebook
Google+
Helsingør Tandcenter har et gennemsnit på 5 ud af fem stjerner. Baseret på 16 anmeldelser på Google+